Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Connection Refused [co To ? Dlaczego Sie To Robi?]

Gość PanZagłady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

EDIT:

usunieta tresc . Zdecydowalem skoro jestem w/g was neo kidem ,spamerem i dzieciakiem 10letnim to radzcie sobie sami psychole.

..|..

Prosze o skasowanie tematu.

Opublikowano

a też to mam ale działa bo mam lagi

ma kompa: 1.8proc i 768 ram jezli bym dokupił 512MB ram albo 1GB to by mi działał? ile max osób????? jakby 512 na serva dałbym z 900-1000 a jak 1giga to 1500-1600ram ale nie wiem czy procesor tez ma coś do lagów czy na 1.8 procku +1.7/1.2giga by dobrze poszedł np. na 10-20osób??????????????? niech ktos odpisze...

fs.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A jeśli mam tak ( i niestety nie robilem kopii) to co mógłbym zrobić? Czy rozpakowanie plików od nowa coś da czy on się lączy pod hamachi?

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Rozumiem, rozumiem, ale czy jest taka mozliwość żeby ktoś mógłby mi przesłać to wszystko albo żebym jakoś to przywrócił czy nie ma takiej możliwości?

1352970251-U713459.png

By Maxiu

Opublikowano

Powie mi ktoś jak dodać npc bez Connection: REFUSED ? bo ja robie z 30x i to zoamo ;P a jak usune "nowego npc" to wszystko śmiga ...

Opublikowano

a ja mam taki problem, robię tak jak na tutorialach i wyskakuje Network is unrechable w około 7 linijkach i nic więcej próbowałem wbić i się nie da. co zrobić pomóżcie

Opublikowano

Spoko wlasnie to robie, wielkie dzieki masz juz 5*, mam nadzieje że zadziała. Pzdr

#edit

@Veterenix

Naciśnij Print Screen i powinno śmigać.

1352970251-U713459.png

By Maxiu

Opublikowano

a ja mam taki problem ze w mysql cos zmienialem wlaczylem serva wszystko ok a potem rano gdy chce wlaczyc to juz connetcion refused

Edit: Juz wiem zepsula sie tabela item co zrobic ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...